IMG_1436.JPG

JOC DE
LA  BOLA

Lleida

Gener 2022

Un pis de 120 m2 reformat on s'aprofita cada centímetre

Una familia de 5 però 2 d'ells independitzats ja...El pis es queda gran i saprofita per a fer els espais comuns mës amplis:

 

On està la zona de menjador hi havia un dormitori, i el dormitori principal ha guanyat llum gràcies a eliminar els envans del lavabo.

Tots i cada un dels mobles estan escollits al milímetre o fets a mesura. Un exemple és la zona d'escriptori i l'estructura de la xemeneia que queden les dues peces totalment integrades a la sala.

 

El menjador presumeix de càlid, modern i actual.

Els dos banys, uns santuaris de benestar. Unificar la tonalitat del microciment amb la rajola per a crear uns ambients totalment integrats i naturals.

IMG_1437.JPG
IMG_1438.JPG
IMG_1452.JPG
IMG_1456.JPG
IMG_1131.JPG
IMG_1425.jpg
IMG_1450.JPG
85.jpg
IMG_1426.jpg
83.jpg
62.jpg
30.jpg
73.jpg
23.jpg
43.jpg
44.jpg
52.jpg
IMG_1441.JPG
51.jpg
IMG_1129.JPG