CUINA FINAL detall.png

IVARS D'URGELL

Lleida

Octubre 2020

Em trobo davant la reforma parcial d'una casa de poble, amb unes necessitats especials per als propietaris. Fer-li un gir de 360° tant a la distribució com a la funcionalitat i el disseny.

Els propietaris d'aquesta casa necessitaven comoditat i tenien clar des d'un inici que el canvi seria radical, allí on estava la petita cuina serà el nou bany i l'espai de la suite l'unificaríem creant un sol espai de menjador i cuina tot obert! Però el repte era encara major, tot tenia que ser molt pràctic per al dia a dia.

D'una casa fosca i amb habitacions petites a un habitatge on voler quedar-s'hi. La zona de dia s'ha transformat per complet en enderrocar envans i utilitzant materials que aportin lluminositat. 


 

El paviment de tot el pis és de rajola porcellànica imitació fusta a excepció del de la cuina, que he apostat per aquesta rajola de mosaic. 

Vaig decidir crear un bany per a somiar, amb rajoles de petit format que aporten un toc de color, aixetes negres i fusta als mobles.

El disseny de la distribució de la cuina, principal desig de la propietària, s'ha tingut clar des d'un inici, ja que és molt més productiva d'aquesta manera. El menjador es mini però ben aprofitat, i sobretot molt lluminós gràcies a la nova ubicació. 

He creat un habitatge unificat i coherent gràcies a l'elecció de materials natural i colors clars que predominen en els espais reformats.

 

CUINA FINAL 3.png
MENJADOR 2.png
MENJADOR 1.png
lavabo final.png
LAVABO 1.png