opció final 2.png

GIMENELLS

Lleida

Agost 2020

Quan vaig visitar per primer cop aquest habitatge, sol entrar ja vaig veure el potencial que tenia, gràcies a la planta quadrada i la gran quantitat de llum que entra per les dues bandes de la casa. 
Des d'un primer moment la frase estrella va ser: Necessito una distribució totalment diferent de l'existent i que no em recordi per a res a quan venia aquí de petita.

El principal objectiu va ser crear un espai diàfan per a la cuina i el menjador a l'hora de diferenciar dues parts, la zona de dia de la de nit per a aprofitar al màxim els espais.


 

El nostre repte ha sigut convertir la casa de l'àvia en un espai que convida a la calma amb un disseny contemporani.

 

La cuina està pensada per a gaudir-la a qualsevol moment del dia jugant amb una exquisida distribució àmplia i còmoda.

El bany també ha patit una petita modificació en guanyar-li espai en una de les habitacions. 
Un espai neutre, ja que convida a donar-te una dutxa relaxant havent revestit les parets amb una rajola clara combinada amb microciment. 

planta estat actual.JPG

ESTAT ACTUAL

PROPOSTA

planta final.JPG
Opció final 1.png
A-03.png
05.png
06.png
lavabo.png
lavabo 2.png
WhatsApp Image 2020-10-26 at 19.55.12 (1
WhatsApp Image 2020-10-26 at 19.55.30.jp