top of page

CREEM PERSONALITAT

Què fem

Athalstudio som un estudi d'interiorisme orientat a la realització de projectes d'interiorisme, visualitzacions 3D i reformes integrals tant d'habitatges com d'espais comercials.


Sempre busquem oferir la millor distribució juntament amb la funcionalitat i el bon disseny, aportant els nostres coneixements i experiència a cada projecte, per a aconseguir donar-li un toc de personalitat del vostre estil de vida.

Sempre ens fa molta il·lusió començar un projecte nou i acompanyar al propietari a dissenyar una nova llar, donar-li un canvi d'imatge al lloc de treball o crear de nou un negoci per a un emprenedor.


Tractem cada projecte com si hagués de ser per nosaltres, mimant fins a l'últim detall i profunditzant en cada proposta perquè el resultat final sigui millor de l'imaginat.
 

Què oferim

Avui en dia, és normal que la majoria de gent doni un cop d'ull a les xarxes socials que tenen contingut de disseny d'interiors, tant Instagram, Pinterest o inclús en alguna plataforma d'arquitectura. Qui no té fotos guardades d'espais idealitzats i s'atreveix a agafar el metro i a imaginar-se el seu espai? Què podem oferir els interioristes com a professionals? Per què creiem que ens necessites?

Amb l'experiència i els anys hem arribat a la conclusió que un habitatge ha d'estar pensat amb la mateixa sintonia i coherència, el mateix estil per a totes les habitacions, fet a mida com quan vas a una modista perquè et faci un vestit que et quedi com anell al dit. És molt important tenir sensibilitat pel disseny i la decoració perquè això ens porta a una harmonia que funciona i arribi a l'èxit.

Pensem que disseny NO és comprar un habitatge d'obra nova on cuinar en una cuina completament blanca amb un Silestone blanc o una habitació amb un capçal nou de fusta i dues tauletes de nit. No, això no és disseny. Disseny és veure un reflex de personalitat entre l'ambient i qui l'habita. Perquè els espais en els quals vivim influeixen en la nostra conducta, que defineixi a les persones que hi viuen, el més íntim de cadascú. I aquí nosaltres hi aportem l'estil característic de cada dissenyador, encara que també és molt important escoltar al client, saber el què vol i no privar-lo de les seves idees. 

La nostra manera de treballar és molt propera i transmetem aquella confiança perquè el client pugui contar-nos totes les seves idees i sensacions i així aconseguir un disseny raonable i concret.

Tot això ens portarà a fer un projecte fins al més mínim detall, amb els seus plànols corresponents perquè l'industrial porti a terme l'obra, visualitzacions 3D per a entendre millor l'espai i pressupostos per saber el cost d'aquesta. Dirigir aquests mesos de treball intentant crear el menys estres possible i que tot vagi rodat!

 

Qui hi ha darrera

Quan encara anava a l'escola els hi vaig demanar als meus pares que em compressin el joc de moda en aquell moment, els Sims. Des d'un primer moment jo tenia clar que el que volia era dissenyar les cases, no volia interactuar amb els personatges, sinó decorar i dissenyar. Segurament ho feia imaginant-me que algun dia em podria permetre una casa d'aquelles dimensions.

 

A mesura que anava creixent m'adonava que allò era un hobby, m'hi podia passar hores i a la vegada la meva mare sempre m'entretenia fent canvis a casa nostra. 


De petita també vaig tenir la sort de poder viatjar molt amb la meva família, cada temporada anàvem a un lloc diferent i visitàvem indrets únics. Per això s'ha convertit en una de les meves altres passions. 


Penso que viatjar i conèixer món m'ha aportat molta creativitat i imaginació fins que el disseny s'ha acabat convertint en la meva passió! 

"Viatja, les voltes donen molta vida"

 

IMG-4526.jpg
bottom of page